MINNEVERDIG FISKEFERIE I
NORGE

Hele året besøker lidenskapelig fiskeentusiaster som deg Norge av en veldig god grunn: det er et førsteklasses fiskeparadis. Dessuten er fiskeferie i Norge ved fingerspissene. Fra Storbritannia, og de fleste vesteuropeiske land, tar turen med fly bare et par timer. Den korte avstanden gjør det også mulig å bli i bare en helg eller et par dager.

Er du klar for et absolutt minneverdig fiskeeventyr? I Nord-Norge kan du gjøre drøm til virkelighet. Vakker natur og komfortable feriehus ved havet. Din raske fiskebåt venter på å bringe deg rett til de beste fiskeplassene.

Har du planlagt en fisketur på egen hånd, eller sammen med venner eller familie? Eller er du planlegger en biltur i Norge og på jakt etter et perfekt sportsfiskested? Eller er du virkelig “hekta” og leter etter det ideelle stedet hvor du kan nyte sportsfiske til det fulle? Alle gjester er like velkommen hos Vesterålen Fisking. 

 

Vesteralen Fishing
Kontakt oss

Den beste fisken er den du fisker selv. Klokken tre om natten i fullt sollys.

Hekta på å fiske? I Vesterålen vil du ikke klare å kvitte deg med lidenskapen.

Fersk fisk, grill og nordlys. Ren magi.

Å fiske eller ikke fiske? Det er et vanskelig spørsmål i Norge.

FERIEHUS
NORGE
 

Fiske i Norge er en unik opplevelse. Hva annet kan du forvente fra et land som har en kystlinje på 25 000 km, tusenvis av fjorder og viker? Det spiller ingen rolle hva slags fisketeknikk du foretrekker, du vil helt sikkert ha det godt her. 

Vesterålen Fiske er også ideell for å tilbringe ferien sammen med venner eller familie. Selv om du ikke ønsker å tilbringe timer på sjøen, er Norge et svært attraktivt sted for turister. En utsiktstur, spektakulære nordlys, hvalspotting eller bare en anstendig pause.

Din hytte er mindre enn 10 meter fra havet. Du trenger ikke bo i et generelt turisthotell. Vesterålen Fiske ligger på en førsteklasses beliggenhet med en rik fiskerhistorie, langt borte fra det hektiske hjemlandet. Vi er bokstavelig talt plassert midt i stillheten, omgitt av fjell, og likevel, i nærheten av spennende opplevelser. 

Under oppholdet, kan du bruke en svært kraftig fiskebåt. Eksklusivt for deg og dine kompanjonger og fullt utstyrt for trygge fisketurer. Båtene er i gangavstand fra din hytte.

Hvis du ikke kan ta med nødvendig fiskeutstyr og / eller fiskeklær med deg, kan du leie det på stedet til meget gunstige betingelser.

Når fiskedagen er over, kan du filetere fisken i et eget rom som er utstyrt med en vakuumpakker og egen fryser for hvert hus.

Se våre overnattingssteder Bestill nå!